Nyakunkon az eperszezon. Imádjuk.
Szerencsére elég sok terem a kertben. Egy idő után azonban meg lehet unni csak úgy magában enni.
A minap teszteltem egy új receptet. Hipp hopp elkészül és nem marad sokáig a hűtőben. Azóta még kétszer kellett készítenem.
Gyors epres álom
Hozzávalók
eper - 8-10 nagyobb szem
tejföl - 5-6 evőkanál tejföl
babapiskóta
porcukor vagy egyéb édesítőszer
Törd kisebb darabokra a babapiskótát és tedd kistálakba. Általában 4-es pakkokban van csomagolva, ehhez egy ilyen pakkot használok fel.
Az epret villával pürésítsd, édesítsd ízlés szerint és add hozzá a tejfölt. Keverd jól el és kanalazd a piskótára
A tetejét díszítsd kedved szerint. Hűtőben 2-3 óra alatt átpuhul a babapiskóta.
Jó étvágyat!